OKM:n seuratoiminnan kehittämistuen haku on alkanut!!

20.11.2015

Seuratoiminnan kehittämistuen haku 2016 on käynnistynyt

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa veikkausvoittovaroista vuodelle 2016 seuratukea 4 miljoonaa euroa. Seuratoiminnan kehittämistuen haku avautuu 19.11.2015 klo 13.00 ja päättyy 18.12.2015 klo 16.15.

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Seuratuen avulla edistetään monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista.

Kehittämistuen haku tehdään sähköisenä osoitteessa www.seuraverkko.fi. Haku tapahtuu osin sähköisesti, mutta lopullinen hakemus on lähetettävä allekirjoitettuna myös perinteisenä postina opetus- ja kulttuuriministeriön kirjaamoon.

Hakuohjeet löytyvät linkin kautta.

http://www.minedu.fi/OPM/Liikunta/liikuntapolitiikka/avustukset/Avustukset_seuratoiminnan_kehittamiseen.html?lang=fi