Kilpailijalisenssi

KILPAILIJALISENSSIT 2023
SML:n kilpailijalisenssit vuodelle 2023 myydään MOTTI-järjestelmän kautta. Ostaminen onnistuu rekisteröimällä käyttäjäksi ja rekisteröityminen puolestaan onnistuu mikäli kerho on lisännyt henkilön MOTTI -jäsenrekisteriin.

MOTTI -sivulle

OHJEET REKISTERÖITYMISEEN, KIRJAUTUMISEEN JA LISENSSIN OSTAMISEEN

OSTA AJAJALISENSSI TÄÄLTÄ!!


Hinnat:

Kaikki lajit-lisenssi 485 €
Rajoitettu lisenssi 250 €
Naiset kaikki lajit 250 €
Nuorisolajit-lisenssi 177 €
Harrastelisenssi 106 €

Kilpailijan tapaturmavakuutus on pakollinen ja se merkitään lisenssiin sen myöntämisen yhteydessä. Tapaturmavakuutus kattaa myös lajille kuuluvan harjoittelun. Jotta kilpailujalisenssi myönnetään ja jotta vakuutus on voimassa, kilpailijan tulee olla jonkun SML:n jäsenkerhon tai jäsenseuran jäsen.Tämä koskee kaikkia kilpailijalisenssejä. Kalenterivuoden aikana kilpailija voi edustaa vain yhtä kerhoa.

Alaikärajat kilpailijoille löytyvät Urheilusäännöstöstä lajeittain. Yläikärajaa ei enää ole.  Kaikki alle 16-vuotiaat kilpailijat ottavat nuorisourheilulisenssin lajista tai luokasta riippumatta.

SML:n kilpailijalisenssin voi lunastaa ainoastaan osoitteesta motti.moottoriliitto.fi/sml. KILPAILULISENSSIKORTTEJA EI TOIMITETA 2023.
Lisenssi ja lisenssivakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00.


Liikennevakuutus rekisteröimättömiin Motocross-, Trial- ja Enduro-moottoripyöriin

Liikennevakuutus on saatavissa eri vakuutusyhtiöistä rekisteröimättömiin Motocross- ja Trial-moottoripyöriin sekä tapauskohtaisesti soveltuen myös rekisteröimättömiin Enduro-moottoripyöriin. Vakuutusmaksu erikoistariffoitu.

Liikennevakuuttaminen perustuu liikennevakuutuslakiin ja LVK:n tekemään tulkintaan laista. Harrastajan on tärkeää selvittää vakuutukseen liittyvät asiat ja korvaavuus oman liikennevakuutusyhtiön kanssa.

Tietoa Sporttiturvasta