Talvivalmennus 2022

Suomen Moottoriliiton talvivalmennus tammikuusta maaliskuuhun tiistaisin klo 18

 

Tammikuun toisella viikolla starttaa Suomen Moottoriliiton uusi talvivalmennus. Valmennus sisältää sekä käytännön harjoituksia että luentoja ja keskustelua eri aiheista. Osallistuminen on helppoa, koska valmennus toteutetaan etäyhteydellä joka tiistai klo 18 tammikuun toisesta viikosta lähtien. Valmennus jatkuu maaliskuun loppuun asti poislukien hiihtolomaviikot 8-10.

Valmennus on avoin kaikille. Pääkohderyhmänä ovat moottoriurheilussa eteenpäin pyrkivät lapset ja nuoret sekä heidän vanhemmat. Aiheesta riippuen valmennus kuitenkin sopii myös hyvin aikuisharrastajille sekä kilpa- ja huippu-urheilijoille.

Luento- ja keskusteluaiheita ovat mm. uni ja palautuminen, ravitsemus, kilpaileminen ja jännittäminen. Luentojen ja keskustelujen vetäjänä toimii Minna Aaltonen, vankan moottoriurheilutaustan omaava lasten ja nuorten erikoislääkäri.

Käytännön harjoitusten aiheina ovat ajamiseen perustuen mm. tasapaino, kehonhallinta, lihaskoordinaatio, reaktiot, liikkuvuus, voimaharjoittelu, ajoharjoituksia ja kilpailuja edeltävät alkuverryttelyt jne. Käytännön harjoitukset toteuttaa SML:n valmennuspäällikkö Tomi Konttinen mahdollisten satunnaisesti vierailevien asiantuntijoiden kanssa.

Valmennuksen aiheet tarkentuvat tammikuun ensimmäisellä viikolla ja niistä tiedotetaan sitten lisää. Samalla tiedotetaan myös osallistumislinkit valmennustapahtumiin. Aiheesta riippuen valmennuksen kesto tulee olemaan kerrallaan noin puolesta tunnista kahteen tuntiin.

Ilmoita kiinnostuksesi oheisen lomakkeen kautta. Se ei ole sitova ilmoittautuminen, vaan alustava kartoitus osallistujien määrästä, lajeista ja kohderyhmistä. Lomakkeessa ilmoitettua sähköpostia käytetään talvivalmennuksen lisätietojen tiedottamiseen.

Talvivalmennuksen aikataulu, sisällöt, osallistumislinkit löytyy tästä linkistä