Aluevalmennus 2020, Etelä-Suomi, Marko Tarkkala

Ainutlaatuinen tilaisuus saada laadukasta ohjausta ja valmennusta säännöllisesti ja vieläpä edullisesti. Sopii kaiken tasoisille ja ikäisille, tartu tilaisuuteen.

Paljon positiivista palautetta ja suosiota saanut SML:n  aluevalmennusta jatketaan myös tänä vuonna. Aluevalmennus lähtee käyntiin toukokuun alusta päättyen syyskuun puolessa välissä.

Moottoriurheilussa uusi toimintamalli alkoi vuonna 2015 ja jatkuu edelleen kehitettynä 2020, jolloin valmennuksesta saadaan sekä tehokasta että edullista. Valmennusta toteutetaan 1 h / kerta arki-iltaisin klo 17-20 välillä. Ohjattua harjoittelua on mahdollista valita  1-2 krt / vko, eli mikä sinun aikatauluihisi parhaiten sopii. Vantaan, Espoon, Karkkilan, Orimattilan, Ohkolan ja Sipoon motocrossradat ovat ne paikat, joissa aluevalmennuksia pidetään.


Enduroa ajaville kuskeille on oma ryhmä, jossa harjoitellaan motocross radan lisäksi myös enduro maastoissa.

Aluevalmennus on tarkoitettu kaiken tasoisille motocross / enduro kuljettajille. Näin kaikille kuljettajille löytyy oman tasoinen ryhmä.

Ryhmäkoko on noin 10 henkilöä / ryhmä.  Radat tulevat olemaan auki myös muille käyttäjille valmennuksen aikana, joten ennen ohjattua harjoitusta voit ajaa omia treenejä ja saapua valmennukseen silloin kun sinun ryhmäsi tunti alkaa. Ohjatun valmennuksen jälkeen kuljettajat voivat jatkaa myös radalla omaa harjoitteluaan.  Valmennusmaksu on 25€ / kerta +  5 euron ratamaksu. Jos sinulla on kyseisen radan kausikortti voimassa, sinulta ei peritä 5 euron ratamaksua.

Kuljettajan vahvistaessa osallistumisensa, tarkoittaa se sitoutumista valmennukseen koko valmennusjakson ajaksi. Valmennusmaksu laskutetaan kuukausittain sen mukaan, kuinka monta valmennuskertaa on järjestetty. Mikäli kuljettaja on estynyt osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan valmennusmaksua ei palauteta. Kuljettaja voi kuitenkin tulla korvaamaan väliin jääneen harjoituskerran, jonkun muun ryhmän kanssa. Ratamaksut maksetaan jokaisella valmennuskerralla erikseen kerhojen ratamaksupisteisiin niiltä kerroilta kuin valmennukseen osallistuu, mikäli ei ole kyseisen radan kausikorttia. Pidempiaikaisen sairastumisen tai loukkaantumisen johdosta aiheutuvan ajokyvyttömyyden perusteella neuvotellaan tapauskohtaisesti valmennuksesta poisjäämisestä seuraavan laskutusjakson (laskutus tapahtuu kuukausittain) alusta eteenpäin.

Valmennuksesta vastaa moninkertainen enduron MM- mitalisti ja ammattivalmentaja Marko Tarkkala.

 

Maksukäytäntö:

-Ratamaksut maksetaan radoilla suoraan kerhojen ratamaksupisteisiin.

-Valmennusmaksut tulevat kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiin.

 

Aluevalmennusryhmät

Ryhmä 1 - 50cc-65cc aloittelevat ja kilpailevat

Ryhmä 2 - MXC/B (85cc) luokan kuljettajat

Ryhmä 3 - MXC/A (85cc); MXJ (125/2t, 250/4t) luokan kuljettajat

Ryhmä 4 - Harraste aikuisharrastajat enduro ja motocross (harjoittelu motocross radoilla)

Ryhmä 5 - A-luokan kuljettajat enduro ja motocross

Ryhmä 6 - Harraste 2 krt viikossa harjoittelevat

Ryhmä 7 – Enduro harraste (harjoitellaan motocross ja enduro radoilla, mutta pääpaino endurossa.)

 

Ryhmien 1, 2, 3, 4, 5, 7 on myös mahdollista harjoitella 2 krt viikossa, ilmoittautumisen yhteydessä merkkaa 1 tai 2krt viikossa harjoittelua.

Ilmoittautuminen viimeistään 31.3.2020 mennessä.

Valmennuskalenteri rakennetaan välittömästi ilmoittautumisajan umpeuduttua.

 

Kaikki rohkeasti mukaan.


Lisätietoja: Marko Tarkkala, marko.tarkkala@gmail.com, p. 040 706 0448

 

Ilmoittautuminen: