Aluevalmennus 2021, Lounais-Suomi, Miska Aaltonen

ALUEVALMENNUS 2021, LOUNAIS-SUOMI, MISKA AALTONEN

AINUTLAATUINEN TILAISUUS SAADA LAADUKASTA OHJAUSTA JA VALMENNUSTA SÄÄNNÖLLISESTI JA VIELÄPÄ EDULLISESTI. SOPII KAIKEN TASOISILLE JA IKÄISILLE. TARTU TILAISUUTEEN!
 

Moottoriurheilussa uusi toimintamalli alkoi vuonna 2015 ja nyt se on myös Lounais-Suomessa. Valmennusta toteutetaan 1h/kerta arki-iltaisin klo 17-20 välillä. Ohjattua harjoittelua on mahdollista valita 1-2 krt vko eli mikä sinun aikatauluihisi parhaiten sopii. Valmennuspäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko. Aluevalmennuksia pidetään Rauman, Säkylän, Jokioisten, Salon ja Raision motocrossradoilla.

Ilmoittautumiskaavakkeessa on lueteltu valmennuspäivät ja paikat. Valitse siitä haluamasi. Jos otat valmennuksen 1x/vko (hinta paketille on 200€), valitse kaavakkeesta kahdeksan (8) päivää. Jos otat valmennukset 2x/vko (hinta paketille on 400€), valitse kaavakkeesta 16 päivää.

Valmennukseen on ilmoittauduttava ennakkoon kyseisen kaavakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova syyskauden osalta. Kelloaika ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen vastausviestillä sähköpostitse.

Ryhmäkoko on maksimissaan 10 henkilöä. Kuljettajat pyritään jakamaan ryhmiin iän ja tason mukaan.

Radat ovat auki myös muille käyttäjille valmennuksen aikana, joten ennen ohjattua harjoitusta käy ajamassa lämmittelytreeni ja saavu valmennukseen silloin, kun sinun ryhmäsi tunti alkaa, pyörä tankattuna ja juomapullo mukana. Ohjatun valmennuksen jälkeen voit jatkaa radalla omaa harjoitteluasi radan aukioloajan mukaisesti. Valmennusmaksu on 25€ / kerta + 5 euron ratamaksu. Jos sinulla on kyseisen radan kausikortti voimassa, sinulta ei peritä 5 euron ratamaksua.

Maksukäytäntö: Valmennusmaksu laskutetaan sähköpostilaskulla ensimmäisen valmennuksen jälkeen. Lasku perustuu siihen, kuinka monta valmennuskertaa viikossa olet valinnut (200/400€). Mikäli haluat laskun kahdessa erässä, ilmoita siitä lisätietokohdassa. Mikäli kuljettaja on estynyt osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan, valmennusmaksua ei palauteta. Kuljettaja voi kuitenkin tulla korvaamaan väliin jääneen harjoituskerran jonkun muun ryhmän kanssa. Ratamaksut maksetaan jokaisella valmennuskerralla erikseen kyseiselle kerholle ratamaksuohjeiden mukaisesti, mikäli ei ole kyseisen radan kausikorttia. Pidempiaikaisen sairastumisen tai loukkaantumisen johdosta aiheutuvan ajokyvyttömyyden perusteella neuvotellaan tapauskohtaisesti valmennuksesta poisjäämisestä.

Valmennuksesta vastaa ammattivalmentaja (VAT Vierumäki, Further Qualification in Coaching) Miska Aaltonen. 

Valmennusaikataulu:

Valmennuksen alkamisajankohta on kiertävä eli jokainen ryhmä harjoittelee klo 17/18/19 alkaen kolmen viikon sykleissä. Saat tarkemman kellonajan jokaisen valmennuksen alkamisajankohdasta sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

ELO-SYYSKUU (valitse 1-2x/vko):

vko 31: ma 2.8. Säkylä, ti 3.8. Salo

vko 32: ma 9.8. Rauma, ti 10.8. Jokioinen, ke 11.8. Raisio

vko 33: ma 16.8. Säkylä, ti 17.8. Salo

vko 34: ma 23.8. Rauma, ti 24.8. Jokioinen, ke 25.8. Raisio

vko 35: ma 30.8. Säkylä, ti 31.8. Salo

vko 36: ma 6.9. Rauma, ti 7.9. Jokioinen, ke 8.9. Raisio

vko 37: ma 13.9. Säkylä, ti 14.9. Salo

vko 38: ma 20.9. Rauma, ti 21.9. Jokioinen, ke 22.9. Raisio

 

Ilmoittautuminen:

Suomen Moottoriliiton sivujen kautta ilmoittautumiskaavakkeella

Lisätietoja:
Miska Aaltonen, info@miskaaaltonen.fi, p. 040-5001357

 

Kaikki rohkeasti mukaan.

Tervetuloa!