Aluevalmennus 2021, Etelä-Suomi, Marko Tarkkala

Ainutlaatuinen tilaisuus saada laadukasta ohjausta ja valmennusta säännöllisesti ja vieläpä edullisesti. Sopii kaiken tasoisille ja ikäisille, tartu tilaisuuteen.

HUOM! Aluevalmennus käynnistyy 4.5. Vantaalla. Voimassa olevat koronarajoitukset mahdollistavat toiminnan käynnistämisen ja valmennuksen johdolla huolehditaan ensisijaisesti harjoittelijoiden terveydestä ja varotoimista koronaviruksen osalta.
 

Moottoriurheilussa uusi toimintamalli alkoi vuonna 2015 ja jatkuu edelleen kehitettynä 2021, jolloin valmennuksesta saadaan sekä tehokasta että edullista. Valmennusta toteutetaan 1 h / kerta arki-iltaisin klo 17-20 välillä. Ohjattua harjoittelua on mahdollista valita  1-2 krt / vko, eli mikä sinun aikatauluihisi parhaiten sopii. Vantaan, Espoon, Karkkilan, Orimattilan, Ohkolan ja Sipoon motocrossradat ovat ne paikat, joissa aluevalmennuksia pidetään.


Enduroa ajaville kuskeille on omat ryhmät, jossa harjoitellaan enduron lisäksi jossain määrin myös motocross radoilla.

Aluevalmennus on tarkoitettu kaiken tasoisille enduro ja motocross-kuljettajille. Kaikille kuljettajille löytyy oman tasoinen ryhmä.

Ryhmäkoko on maksimissaan 10 henkilöä.  Radat tulevat olemaan auki myös muille käyttäjille valmennuksen aikana, joten ennen ohjattua harjoitusta voit ajaa omia treenejä ja saapua valmennukseen silloin kun sinun ryhmäsi tunti alkaa. Ohjatun valmennuksen jälkeen kuljettajat voivat jatkaa myös radalla omaa harjoitteluaan.  Valmennusmaksu on 25€ / kerta + 5 euron ratamaksu. Jos sinulla on kyseisen radan kausikortti voimassa, sinulta ei peritä 5 euron ratamaksua.

Kuljettajan vahvistaessa osallistumisensa, tarkoittaa se sitoutumista valmennukseen koko valmennusjakson ajaksi. Valmennusmaksu laskutetaan oman valinnan mukaisesti 1–3 erässä. Lasku perustuu siihen, kuinka monta valmennuskertaa on järjestetty. Valmennuskertoja on touko-syyskuussa yhteensä 19, joka tarkoittaa kustannuksina 19 x 25eur = 475 euroa. Tämän voi siis maksaa joko yhdessä 1 x 475 euroa tai kahdessa erässä 2 x 237,50 euroa tai kolmessa erässä 3 x 158,33 euroa. Laskujen eräpäivät ovat 30.4.2021, 2.6.2021 ja 5.7.2021. Jos maksat valmennusmaksun yhdessä erässä on tällöin laskun eräpäivä 30.4.2021. Ilmoittautumisen (ilmoittautumislomake) yhteydessä voit valita kuinka monta maksuerää haluat.

Mikäli kuljettaja on estynyt osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan valmennusmaksua ei palauteta. Kuljettaja voi kuitenkin tulla korvaamaan väliin jääneen harjoituskerran, jonkun muun ryhmän kanssa. Ratamaksut maksetaan jokaisella valmennuskerralla erikseen kerhojen ratamaksupisteisiin niiltä kerroilta kuin valmennukseen osallistuu, mikäli ei ole kyseisen radan kausikorttia. Pidempiaikaisen sairastumisen tai loukkaantumisen johdosta aiheutuvan ajokyvyttömyyden perusteella neuvotellaan tapauskohtaisesti valmennuksesta poisjäämisestä.

Valmennuksesta vastaa moninkertainen enduron MM- mitalisti ja ammattivalmentaja Marko Tarkkala.


Maksukäytäntö:

-Ratamaksut maksetaan radoilla suoraan kerhojen ratamaksupisteisiin, mikäli ei ole kyseisen radan kausikorttia.


-Valmennusmaksut tulevat oman valinnan mukaisesti 1–3 maksuerässä suoraan sähköpostiin. Eräpäivät 30.4.2021, 2.6.2021 ja 5.7.2021.

 

Aluevalmennusryhmät

Enduro ja motocross-ryhmien tasovalinta tulee olemaan ilmoittautumislomakkeessa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja
Lisätietoja: Marko Tarkkala, marko.tarkkala@gmail.com, p. 040 706 0448

P.S: Huomioimme ja noudatamme korona-tilanteen ohjeistuksia. Valmennusryhmiä opastetaan oikeaan toimintaan.

 

Kaikki rohkeasti mukaan.

Tervetuloa!

 

ILMOITTAUTUMINEN: