Aluevalmennus 2017, Lounais-Suomi, Miska Aaltonen

Valmennusta toteutetaan 1 h / kerta arki-iltaisin klo 17-20 välillä. Ohjattua harjoittelua on mahdollista valita 1-2 krt/vko, eli mikä sinun aikatauluihin sopii parhaiten. Rauman, Forssan, Paimion, Kokemäen ja Raision motocrossradat ovat radat, joissa aluevalmennuksia pidetään.

Aluevalmennus on tarkoitettu kaiken tasoisille motocross/enduro kuljettajille. Eli kaikille kuljettajille löytyy oman tasoinen ryhmä.

Ryhmäkoko on noin 10 henkilöä / ryhmä.  Radat tulevat olemaan auki myös muille käyttäjille valmennuksen aikana, joten ennen ohjattua harjoitusta voit ajaa omia treenejä ja saapua valmennukseen silloin, kun sinun ryhmäsi tunti alkaa. Ohjatun valmennuksen jälkeen kuljettajat voivat jatkaa myös radalla omaa harjoittelua.  Valmennusmaksu on 20€ / kerta +  5 euron ratamaksu. Jos sinulla on kyseisen radan kausikortti voimassa, sinulta ei peritä 5 euron ratamaksua. Jos valitset kaksi harjoituskertaa / viikko on valmennusmaksu 15€ kerta + 5 euron ratamaksu

Kuljettajan vahvistaessa osallistumisen, tarkoittaa se sitoutumista valmennukseen koko kalenterijakson ajaksi. Valmennusmaksu laskutetaan kuukausittain sen mukaan, kuinka monta valmennuskertaa on järjestetty. Mikäli kuljettaja on estynyt osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan, suunnitelman mukaisen valmennuksen toteutumiseksi valmennusmaksua ei palauteta. Kuljettaja voi kuitenkin tulla korvaamaan väliin jääneen harjoituskerran, jonkun muun ryhmän kanssa.   Ratamaksut maksetaan jokaisella valmennuskerralla erikseen kerhojen ratamaksupisteisiin niiltä kerroilta kuin valmennukseen osallistuu, mikäli ei ole kyseisen radan kausikorttia. Pidempiaikaisen sairastumisen tai loukkaantumisen johdosta aiheutuvan ajokyvyttömyyden perusteella neuvotellaan tapauskohtaisesti valmennuksesta poisjäämisestä seuraavan laskutusjakson alusta eteenpäin.

Valmennuksesta vastaa 14-kertainen motocrossin Suomen Mestari ja kilpauransa motocrossin MM-tasolla 15 vuotta ammattilaisena ajanut motocrossvalmentaja Miska Aaltonen.

Lisätietoja: Miska Aaltonen, miska@miskaaaltonen.fi, puh. +358 40 500 1357

Ilmoittautuminen hoidetaan SML:n verkkosivujen kautta.

Maksukäytäntö:

-Ratamaksut maksetaan radoilla suoraan kerhojen ratamaksupisteisiin.

-Valmennusmaksulaskut tulevat kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiin.

ILMOITTAUTUMISMAKSU