Kilpailuluvat ja muut luvat

SML:n kilpailulupa haetaan Motti-palvelun kautta. Lupahakemuksen voi jättää oman kerhon kerhokäyttäjän oikeudet omaava henkilö. Kerhokäyttäjän oikeudet saa tarvittaessa ottamalla yhteyttä sähköpostitse SML:n toimistolle (office(at)moottoriliitto.fi).

Kilpailuluvan hakemisesta määrätään urheilusäännöstössä ja kilpailulupaa hakevan henkilön on aina hyvä tarkistaa voimassa olevat säännöt kilpailuluvan anomiseen liittyen. Ohessa on myös kilpailuluvan liite, johon on kerätty perustietoa SML:n toiminnasta ja vakuutuksista viranomaisilta haettavia lupia varten. 

Kaikki tiedot tulee täyttää MOTTI-palveluun ja liitelomakkeet tulee täyttää täydellisesti ja toimittaa sähköisesti viimeistään 60 päivää ennen kilpailua SML:oon. Myöhemmin haetuista kilpailuista peritään myöhästymismaksu. Lisätietoja lomakkeiden täyttämisestä ja kilpailuluvan hakemiseen liittyvistä asioista saa Suomen Moottoriliitosta. 

HUOM! Muista aina ottaa yhteyttä paikalliseen viranomaiseen muista tarvittavista tapahtuman järjestämiseen liittyvistä luvista ja selvityksistä!