SML Toimitsijakoulutus Vierumäellä 11.2.2023

SML järjestää A-, B- ja K-toimitsijakurssit lauantaina 11.2.2023 Vierumäen urheiluopistolla (Pihkalantie 3, Vierumäki). Kouluttajina kursseilla toimivat Hannu Häkkälä, Heikki Salokannel, Sini-Erika Käyhkö, Miska Jokinen ja Jussi Pitkähalme. 

Aikataulu

A- ja B-kurssit alkavat kello 9:30 ja K-kurssi alkaa kello 15:30. Kurssit päättyvät kello 19:00 mennessä lukuun ottamatta B-kurssia, joka päättyy jo kello 15:00. Kurssien eri päättymisajat on hyvä huomioida, mikäli olette liikkeellä yhteisellä kyydillä.

Tarkemmat tiedot eri kursseista ja niille osallistumisesta löydät kurssikuvauksestamme.

Kurssin tarkempi aikataulu lähetetään osallistujakirjeessä yhdessä kurssimateriaalin kanssa ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Kurssien hinnat

A-kurssi 59€
B-kurssi 49€
K-katsastuskurssi 20€

Kurssin hinta sisältää kurssimaksun lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvin. Mahdollinen pysäköintimaksu ei sisälly kurssin hintaan.

Kurssit laskutetaan jälkikäteen osallistujan moottorikerholta. Olethan tarvittaessa yhteydessä kerhoosi, jotta mahdollinen lasku ei tule heille yllätyksenä.

Lisätiedot

Lisätietoa toimitsijakursseihin liittyen saat SML:n toimistolta joko sähköpostitse (miska.jokinen@moottoriliitto.fi tai jussi.pitkahalme@moottoriliitto.fi) tai puhelimitse (040 190 9475).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntaihin 5.2.2023 saakka! Saat ilmoittautumisesta automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on lähetetty onnistuneesti.