Jäsenilmoitus

SML:n ry-sääntöjen mukaan jäsenilmoitukseen tulee liittää jäsenien nimet ja yhteystiedot. Käytännössä tämä tarkoittaa nimen ja osoitetiedon ilmoittamista. Jäsenyhdistys on velvollinen ilmoittamaan jäsentensä nimet ja yhteystiedot SML:n ylläpitämään jäsenrekisteriin vuosittain joulukuun 1.päivään mennessä. Jäsenmaksu seuraavalle kalenterivuodelle määräytyy joulukuun 1.päivän jäsenmäärän perustella.

Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen mahdollistaa sen, että yksittäinen jäsen saa tulevaisuudessa esimerkiksi kerhotiedotteet suoraan omaan sähköpostiin.

Motti-palvelua käyttävät jäsenkerhot voivat päivittää omat jäsentiedot suoraan jäsenrekisteriin. Jäsenilmoituksen yhteydessä SML pyytää kaikki kerhoja kirjaamaan Mottiin myös kerhon puheenjohtajan, sihteerin, rahastonhoitajan sekä yhteyshenkilön, jolle kerho haluaa ohjata esimerkiksi uusien harrastajien yhteydenotot.

Kun jäsentiedot on toimitettu, siirretään tiedot Motti-jäsenpalveluun ja kerhon ilmoittamalle, jäsenrekisteristä vastaavalle henkilölle, luodaan tunnukset Motti-jäsenpalveluun. Motti-jäsenpalvelun jäsenrekisteri on jäsenkerhon käytettävissä heti, kun tiedot on siirretty.

Ne kerhot, jotka eivät vielä ole ottaneet Mottia käyttöön, voivat jättää jäsenilmoituksen oheisella Excel-taulukolla.