





## FIM SNOWCROSS WORLD CHAMPIONSHIP & WOMEN'S WORLD CUP TIME SCHEDULE

Update 1 (27/04/2023)

Max 20 riders per Group

Thursday	27/04/2023
Circuit Control:	16 <u>:00</u>
Meeting with the Organisers:	18:00
Technical Verifications:	18:00 - 20:00

Friday	28/04/2023
Technical Verifications:	07:30-10:30
Second Circuit Control:	10:00
Race Direction, First Meeting: :	11:00
Meeting with the riders:	12:00
Camera on-board session:	12:30 - 12:45
Free Practices 1: Women's World Cup (25 minutes / Max 20 riders)	
Group 1:	12:45 - 13:10
Free Practices 1: World Championship (25 minutes / Max 20 riders	3)
Group 1:	13:20-13:45
Free Practices 1: European Championships (20 minutes / Max 30 ri	iders)
Group 1: :	13:55 – 14:15
Track preparation 14:20	- 15:15
Qualifying Practice: Women's World Cup (10 minutes / Max 20 rid	ers)
Group 1:	15:20-15:30
Qualifying Practice: World Championship (10 minutes / Max 20 rid	lers)
Group 1:	15:40 - 15:50
Qualifying Practice: European Championship (10 minutes / Max 30	riders)
Group 1:	16:00-16:10
Race Direction, Second Meeting 10	6:15









Saturday	29/04/2023
Warm-Up 1: European Championships (10 minutes)	
(Max 20 riders if one Group/Max 22 riders if two Groups on Friday)	09:00-09:10
Start Practice	09:10 - 09:15
Warm-Up 1: Women's World Cup (10 minutes)	
(Max 20 riders if one Group/Max 22 riders if two Groups on Friday)	09:20-09:30
Start Practice	09:30 - 09:35
Warm-Up 1: World Championship (10 minutes)	
Max 20 riders if one Group/Max 22 riders if two Groups on Friday)	09:40-09:50
Start Practice	09:50 - 09:55
Warm-Up 2: European Championships (10 minutes)	
(Max 20 riders if one Group/Max 22 riders if two Groups on Friday)	10:00 - 10:10
Warm-Up 2: Women's World Cup (10 minutes)	
(Max 20 riders if one Group/Max 22 riders if two Groups on Friday)	10:15 – 10:25
Warm-Up 2: World Championship (10 minutes)	
Max 20 riders if one Group/Max 22 riders if two Groups on Friday)	10:30 - 10:40
Trackpreparation	10:40 - 11:00
Opening seremony	11:00 – 11:50
Final 1: European Championships (15 minutes+ 2 laps / Max 20 riders)	
Snowmobiles in the waiting zone:	11:50
Sighting lap:	11:50
Start:	12:00
Trackpreparation	12:20 - 12:30
Final 1 Women's World Cup (10 minutes + 2 laps / Max 20 riders)	
Snowmobiles in the waiting zone:	12:35
Sighting lap:	12:35
Start:	12:45
Final 1 World Championship (15 minutes + 2 laps / Max 20 riders)	
Snowmobiles in the waiting zone:	13:15
Sighting lap:	13:15
Start:	13:25
Trackpreparation:	13:55 - 14:35
Break and official program.	









Saturday	29/04/2023	
Final 2: European Championships (15 minutes+ 2 laps / Max 20 riders)		
Snowmobiles in the waiting zone:	15:10	
Sighting lap:	15:10	
Start:	15:20	
Final 2 Women's World Cup (10 minutes + 2 laps	/ Max 20 riders)	
Snowmobiles in the waiting zone:	15:55	
Sighting lap:	15:55	
Start:	16:05	
Final 2 World Championship (15 minutes + 2 laps	/ Max 20 riders)	
Snowmobiles in the waiting zone:	16:30	
Sighting lap:	16:30	
Start:	16:40	
Prize-Giving		
Prize-Giving Ceremony (all classes):	Immediately after the World Championship Final	
Press Conference:	Immediately after	
	Prize-Giving Ceremony	
Race Direction, Third Meeting:	17:30	
Banquet	19:00	