Kilpailijalisenssi

Kilpailijalisenssit 2024

Moottoriliiton kilpailijalisenssit vuodelle 2024 myydään Motti-palvelun kautta. Kilpailijalisenssin ostaminen onnistuu rekisteröitymällä Motin käyttäjäksi, kun kerho on lisännyt henkilön Motti-jäsenrekisteriin.

Osta kilpailijalisenssi Motti palvelussa!

Kilpailijalisenssien hinnat

Kaikki lajit -lisenssi 536 €
Rajoitettu-lisenssi 302 €
Naiset, kaikki lajit 302 €
Nuorisolajit-lisenssi 200 €
Harrastelisenssi 113 €

Trial-avustajalisenssi 80 €

Kilpailijan tapaturmavakuutus on pakollinen ja se merkitään kilpailijalisenssiin sen myöntämisen yhteydessä. Tapaturmavakuutus kattaa myös lajille kuuluvan harjoittelun. Jotta kilpailijalisenssi myönnetään ja jotta vakuutus on voimassa, kilpailijan tulee olla jonkun Moottoriliiton jäsenkerhon tai jäsenseuran jäsen. Tämä koskee kaikkia kilpailijalisenssejä. Kalenterivuoden aikana kilpailija voi edustaa vain yhtä jäsenkerhoa eli kilpailijalisenssi voi olla vain yhden jäsenkerhon nimissä.

Alaikärajat kilpailijoille löytyvät Urheilusäännöstöstä lajeittain. Yläikärajaa ei enää ole. Kaikki alle 16-vuotiaat kilpailijat ottavat nuorisourheilulisenssin lajista tai luokasta riippumatta.

Erillisiä kilpailijalisenssikortteja ei enää toimiteta. Tarvittaessa voit todistaa kilpailijalisenssin voimassaolon Motti-sovelluksen kautta tai pyytämällä todistuksen voimassa olevasta kilpailijalisenssiltä Moottoriliiton toimistolta (office@moottoriliitto.fi).

Lisenssi ja lisenssivakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00.

Liikennevakuutus rekisteröimättömiin Motocross-, Trial- ja Enduro-moottoripyöriin
Liikennevakuutus on saatavissa eri vakuutusyhtiöistä rekisteröimättömiin Motocross- ja Trial-moottoripyöriin sekä tapauskohtaisesti soveltuen myös rekisteröimättömiin Enduro-moottoripyöriin. Vakuutusmaksu on erikoistariffoitu.

Liikennevakuuttaminen perustuu liikennevakuutuslakiin ja LVK:n tekemään tulkintaan laista. Harrastajan on tärkeää selvittää vakuutukseen liittyvät asiat ja korvaavuus oman liikennevakuutusyhtiön kanssa.

Tarkempaa tietoa Sporttiturvasta löydät alla olevista liitteistä.