MX-lajiryhmä järjestää kilpailunjärjestäinfon Kuopiossa 9.2.2019

22.1.2019

Lähde: MX-lajiryhmä

Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2.2019 klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa (Kuopion Scandic Hotelli, osoite Satamakatu 1).

Tilaisuudessa käydään läpi kauden 2019 sääntömuutokset, lajiryhmän linjaukset kaudelle 2019, sovitaan yhteisistä linjauksista ja toimintatavoista kaudelle 2019. 

Tilaisuus on pakollinen niille kilpailujohtajille ja kilpailusihteereille, jotka järjestävät kilpailukaudella 2019 SM-sarjan osakilpailun, motocross-liigan osakilpailun, motocross TOP250-sarjan kilpailun tai joukkuekilpailun. Myös muut kilpailuorganisaatioon kuuluvat henkilöt ovat tervetulleita infotilaisuuteen. Lajiryhmä suosittelee, että myös yksittäisiä kansallisia kilpailuita harkitsevat kerhot osallistuisivat infotilaisuuteen.

Tilaisuus toimii samalla lisenssikoulutuksena, jossa johtavilla toimitsijoilla on mahdollisuus uusia vanhaksi menevät A-toimitsijalisenssinsä. Tilaisuudessa ei voi korottaa lisenssiä.

Tilaisuuden yhteydessä järjestetään kilpailusihteereille suunnattu Motti-järjestelmän käyttökoulutus. Motti-koulutuksen järjestää Suomen Moottoriliiton toimiston henkilökunta. Motti-koulutus pidetään klo 12.00 - 15.00, joten kilpailusihteereillä on hyvä mahdollisuus osallistua myös kilpailunjärjestäjien infon alkuun ja loppuun.

Lajiryhmä toivoo jokaisen kerhon ilmoittautuvan tilaisuuteen, lähettämällä sähköpostia lajiryhmälle. Ilmoittautumisessa on hyvä olla osallistujien nimet ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Motocross-lajiryhmä
www.moottoriliitto.fi/lajit/motocross/lajiryhma
mx.lajiryhma@moottoriliitto.fi