SML:n syksyn lajipäivä järjestettiin Hämeenlinnassa 19.10.2019. Paikalle ennätysmäärä osallistujia!

23.10.2019

SML järjesti perinteisen syksyn lajipäivän Hämeenlinnassa 19.10.2019. Aulangolle oli ilmoittautunut ennätysmäärä osallistujia ja kaiken kaikkiaan paikalla oli yli 150 henkeä kuuntelmassa uusimmat uutiset SML:n uudesta strategiasta, liikennevakuutukseen liittyvästä työstä sekä lajiryhmien ajankohtaisista lajiasioista.

Tilaisuuden yhteisessä osiossa esiteltiin SML:n strategiatyön tuloksia ja tiedote sekä uusi strategia on nyt julkaistu SML:n verkkosivuilla.
https://www.moottoriliitto.fi/uutiset/edunvalvontatyo-ja-toiminnan-mahdollistaminen-sml-n-uuden-strategian-painopisteena/

Tilaisuudessa käsiteltiin myös liikennevakuutusdirektiivin viimeisimpiä kuulumisia sekä esiteltiin SML:n urheilijoiden kouluttautumiseen tähtäävää yhteistyötä Gradian kanssa.

Yhteisen osion jälkeen lajiryhmät kokosivat omat kilpailijat, harrastajat ja tapahtumien järjestäjät omiin tiloihin lajikohtaisten asioiden esittelyä ja käsittelyä varten.

Kokonaisuudessaan päivä tarjosi paljon tärkeää moottoriurheiluasiaa, arvokasta jäsenistön palautetta ja keskustelua tulevaisuuden moottoriurheilun kehittämisen tueksi.
Lajipäivä vietiin läpi positiivisessa ja hyvässä hengessä ja SML haluaa kiittää kaikkia paikalle saapuneita moottoriurheilu eteen tehdystä työstä!!

SML ry