SML:n toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist jättää tehtävänsä

17.12.2019

Suomen Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist jättää tehtävänsä. SML:n puheenjohtajalle Tapio Nevalalle tänään irtisanoutumisilmoituksen jättänyt liiton pitkäaikainen toimitusjohtaja jää pois operatiivisesta toiminnasta vuoden lopussa.

”Koko moottoripyöräily ja suomalainen MP-urheilu sen mukana on historiansa suurimpien muutoshaasteiden edessä mistä johtuen myös SML:n on organisoitava toimintaansa yhteiskunnan, kerhojen ja kentän tarpeiden edellyttämällä tavalla. Olen saanut johtaa suomalaista MP-urheilua puolitoista vuosikymmentä ja koen että uuden vuosikymmenen alkaessa on aika tehdä tilaa seuraaville viestin viejille ja minun on suunnattava tieni uusia haasteita kohti” taustoittaa Kurt Ljunqgvist tekemäänsä päätöstä.  Moottoriurheilua en tietenkään tule kokonaan jättämään toteaa Kurre.

Suomen Moottoriliiton puheenjohtaja sekä hallitus kiittävät ”Kurrea” hänen MP-urheilun eteen tekemästään pitkästä työrupeamasta ja toivottaa parasta menestystä tuleviin tehtäviin. 

SML:n toimiston työtä johtaa toistaiseksi Ville Salonen. Toimiston uusista toimenkuvista ja resursseista tiedotetaan lisää tammikuussa.  

Lisätiedot puheenjohtaja Tapio Nevala sekä ensimmäinen varapuheenjohtaja Henri Saari

Helsingissä 17.12.2019
Suomen Moottoriliitto ry