Snowcross lajiryhmä ja kilpailujen järjestäjät ovat sopineet tammi- ja helmikuun Snowcross SM-kilpailujen siirtämisestä koronarajoituksista johtuen

7.1.2021

SML:n MK-lajien lajiryhmä on käsitellyt vallitsevaa koronatilannetta ja tullut kilpailunjärjestäjien kanssa yhteistyössä siihen tulokseen, että SM Snowcross -sarjan tammi- ja helmikuun kilpailut joudutaan siirtämään myöhempään ajankohtaan voimassa olevista koronarajoituksista johtuen.

Lajiryhmä seuraa tilannetta aktiivisesti ja tiedottaa välittömästi uusista päätöksistä. Kevään kilpailukalenteri tulee muuttumaan jonkin verran, koska kisoja tullaan siirtämään uusiin ajankohtiin. MK-lajiryhmä toivoo kaikilta kärsivällisyyttä hankalan tilanteen johdosta ja ryhmä tiedottaa asiasta yhteistyössä koordinaattorin kanssa lähiaikoina.

SML:n linjaukset suosituksista kilpailujen ja tapahtumien järjestämiseksi noudattavat vuoden 2020 linjaa ja aina kulloinkin voimassa olevia viranomaisten linjauksia. Tapahtumien järjestäminen on mahdollista kullakin alueella aina viranomaisten määräykset huomioiden.

SML ry