TÄRKEÄÄ TIETOA SML:n TOIMISTOAJOISTA

13.9.2018

TÄRKEÄ ILMOITUS (päivitetty 13.09.2018)

SML:n toimistolle mahdollisesti saapuville henkilöille!

Talossa käynnissä olevan LVI -remontti etenee ja toimiston osalta siirrytään normaaliin rutiiniin lähiviikkoina. Toimisto palvelee edelleen mukautetuin järjestelyin. Pidämme toimiston suljettuna, mutta palvelemme normaalisti etänä.

Tilanne arvioidaan aina viikottain ja asiasta tiedotetaan aina tässä tiedotteessa (seuraavan kerran 17.09.2018). Palvelemme joka viikko normaalisti puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Jos sinulla on tarvetta asioida toimistolla, voit sopia ajasta alla olevien yhteystietojen kautta. Vastaamme puhelimeen ja sähköpostiin normaalisti.

Lisäksi yhteyttä voi ottaa meihin alla olevan lomakkeen välityksellä. Lomake ohjautuu suoraan SML:n sähköpostiin ja otamme pikaisesti yhteyttä mahdollisen tapaamisajan sopimiseksi.

Tiedotamme tilanteen muutoksista mahdollisimman nopeasti ja pyrimme palaamaan normaaliin toimistorytmiin, kun remontti sen mahdollistaa.

Toimiston henkilökunta on siis tavoitettavissa normaalien toimistoaikojen puitteissa puhelimitse ja sähköpostitse etätyötä tehden. 
 

SML:n toimiston puhelinnumero

puh. 0207 789 960

Suorat puhelinnumerot

office@moottoriliitto.fi