Tietoa valmennusrahaston urheilijoille

24.5.2022

Hei valmennusrahaston urheilija!

Todetaan tähän alkuun heti, että teitä valmennusrahastolaisia on jo lähes 700!

Tärkeä tiedotus liittyen kesäaikaan: viime vuosien tapaan valmennusrahasto on suljettuna 4.7.-24.7.2022 välisen ajan. Teethän mahdolliset laskusi hyvissä ajoin, niin ehdimme käsitellä kaikki ennen lomajaksoa.

Näin kesän kynnyksellä vielä muutamia muistutuksia / ohjeita valmennusrahaston toimintaan liittyen. Tämä on yhteispeliä ja pyritään tekemään asiat mahdollisimman tehokkaasti.

M2

  • M2:ssa on aina tarkoitus tehdä vain yksi lasku. Pystyt lisäämään laskulle aina uuden kulun tai uuden matkan, joten kaiken saa tehtyä yhdelle laskulle.

  • Mikäli teillä on liitteenä esim. lasku, niin se vaatii aina rinnalle myös maksutositteen (todiste, että lasku on myös maksettu). Ja vastaavasti toisinpäin, pelkkä tiliotteen kopio ei riitä, vaan pitää olla myös kuitti / lasku, että mitä on ostettu.

  • Muistattehan jokaisen matkan ja kulun kohdalla kirjoittaa tarpeeksi kattava selite M2:een. Hyvänä ohjenuorana toimii, että ”täysin urheilusta tietämätön henkilökin pystyy selitteen perusteella liittämään kulun urheilusta johtuvaksi”.

  • Laskun kiertoa pystyt seuraamaan itse avaamalla laskun ja klikkaamalla ”Hyväksyntäketju”-kohtaa. Siellä lukee henkilö, jolla lasku sillä hetkellä on tarkastettavana sekä myös mahdolliset kommentit laskuun liittyen.

  • Lisääthän ulkomaan harjoitusleiriin liittyen aina harjoituspäiväkirjan

VismaSign

  • Käytössämme on VismaSign-lomakkeet, jotka ovat käytössänne nettisivuillamme.

  • Muistattehan tuplatarkistaa sopimuksien allekirjoittajien nimet ja sähköpostiosoitteet

  • Kun käytätte linkkejä, niin allekirjoitetut sopimukset tulevat meille automaattisesti, joten niitä ei tarvitse erikseen lähettää. Hoidamme myös muistutukset, mikäli allekirjoituksia jää roikkumaan

  • Mikäli teette itse / omiin pohjiinne kolmikantasopimuksia, niin muistakaa vaihtaa säätiön nimeksi Suomen Urheilun tukisäätiö (y-tunnus: 3143471-7).

Laskutus

  • Sopimuksien laskutuspyynnöt: laskutamme urheilijan pyynnöstä yli 500€ allekirjoitetut sopimukset à laskutuspyyntö vasta, kun sopimus on allekirjoitettu

  • Ilmoitettava seuraavat tiedot: Yhteistyökumppani, y-tunnus, laskutusosoite, laskutettava summa, eräpäivä, mahdollinen viitetieto

  • Hoidamme muistuttamisen suoraan järjestelmästä, mikäli maksu jää eräpäivän jälkeen roikkumaan.

Muistutuksena myös, että täysi-ikäisen urheilijan pitäisi itse maksaa valmennusrahastosta nostettavat kulut. Valmennusrahasto on verotuksellisesta näkökulmasta täysin henkilökohtainen. 

Olettehan meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä, tehtävämme on auttaa.

Valmennusrahaston nettisivut: https://www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/huippuvaiheen-ohjelma/urheilijat/valmennusrahasto/

Saldotiedustelut ja muu päivittäinen viestintä normaalisti: valmennusrahasto@olympiakomitea.fi

Aurinkoista kesää kaikille!

Kesäterveisin

Perttu & Marika

Valmennusrahasto