Tomi Reima jatkaa Suomen Moottoriliitto ry:n ratalajien lajipäällikön tehtävässä uudella kaksivuotiskaudella

9.1.2019

SML:n hallitus on valinnut Tomi Reiman jatkamaan ratalajien lajipäällikkönä. Reima aloitti tehtävässä vuonna 2016 ja jatkaa nyt toiselle kaksivuotiskaudelle. Lajin kehitys on näiden vuosien aikana ollut nousujohtoista ja kilpailijoita on saatu lisää. Kehitystä on tapahtunut niin jääspeedway toiminnassa, kuin myös Speedwayssä ja  ensi vuoden Speedway:n SM-liigaan on ilmoittautunut enemmän joukkueita, kuin mitä viime vuosina on totuttu näkemään.

Reima on itsekin tyytyväinen lajiryhmätyön tuloksiin ja saamaansa luottamukseen. ”Kuluneet vuodet ovat olleet haastavia, mutta olemme pitäneet kiinni valitsemastamme suunnastamme lajiryhmän kanssa” toteaa Reima.” Nyt työn tulokset alkavat näkyä”.

Nuorisotoiminnan kehittämisen osalta Reima toivoo osaava henkilöä mukaan lajiryhmään kehittämään tätä tärkeää toimintaa ”Haku tehtävään on ollut auki pari viimeistä vuotta, mutta emme ole onnistuneet löytämään halukasta henkilöä hoitamaan tehtävää. Haku on siis auki edelleen ja toivotamme tervetulleeksi osaavan ja motivoituneen henkilön” sanoo Reima. Reima korostaa myös, että on tärkeää, että kaikki olisivat mukana tukemassa lajiryhmän valitsemia linjauksia mikä mahdollistaa sen, että ratalajit voivat kehittyä myönteisesti myös tulevina vuosina.  

SML toivottaa Tomi Reimalle ja lajiryhmälle menestystä tehtäviin!