Valo ry:n ja Veikkauksen Seuratutkimus 2017

16.12.2016

Lähde: Valo ry

Hyvä urheilun ystävä!

Ohessa on kysely, joka on tarkoitettu urheiluseuroissa toimiville. Kyselyn vastauksia käytetään Veikkauksen sekä Valtakunnallisen Liikunta- ja urheiluorganisaatio ry Valon, 1.1.2017 alkaen uuden Olympiakomitean, työn parantamiseen. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisina. 

Linkki kyselyyn: https://labs.veikkaus.fi/view/4622

Veikkaus tekee yhteistyötä useiden urheilujärjestöjen kanssa ja toiminnan kehittämiseksi haluamme yhdessä järjestöjen kanssa kuulla liikunnan parissa aktiivisesti mukana olevien mielipiteitä ja käsityksiä. Aihepiirit liittyvät oman seuran toimintaan, seurojen rahoitukseen sekä rahapelien vaikutukseen seuratoiminnassa. Tutkimus toteutettiin edellisen kerran vuosien 2015-2016 vaihteessa.Toivomme, että käytät tutkimuksen vastaamiseen hieman aikaa päivästäsi, sillä vastauksesi on meille erittäin tärkeä. Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. 

Mikäli et ole vielä vastannut kyselyyn, ehdit tekemään sen ke 21.12.2016 mennessä.

Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken 2kpl Perfect Finnish Gift Card on lahjakorttia (á100€). Palkinnot lähetetään voittajille postitse. 
Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisina. Palkinnon arpomiseen tarvitsemme yhteystietosi, mutta näitä ei tulla yhdistämään vastauksiin.

Kiitos!

Yhteistyössä Valo ja Veikkaus Oy