SM-Snowcross osana SM-viikkoa 2024

16.11.2023

Teksti: SM-Snowcross tiedotus. Kuva: Jussi Määttä

Maaliskuun 7.–10. päivä Jyväskylässä järjestettävän urheilun monilajitapahtuma SM-viikon ja moottorikelkkailun SM-Snowcrosstapahtuman toteutuminen ja päivämäärä ovat varmistuneet. SM-Snowcross on mukana lauantaina 9. maaliskuuta Hippoksen pesäpallostadionalueella järjestettävässä tapahtumassa.

Kotimaista snowcrossia ajetaan SM-viikolla kahdessa kilpailuluokassa: Avoin SM-luokka, joka on yhdistelmä Pro- ja Pro Lite -luokista, sekä naisten SM-luokka. Naisille kyseessä on samalla SM-finaaliosakilpailu. Kisatapahtumia pääsee seuraamaan paikan päällä Jyväskylässä ja Ylen TV2-kanavalla sekä Areenassa. Tarkempi kilpailukohtainen tiedote, lisämääräys, aikataulu ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin.

Lue lisää SM-Snowcross kotisivuilta https://sm-snowcross.fi/

SM-viikko kokoaa yhteen urheilulajeja, jotka ovat urheilua rakastavalle suomalaiselle yleisölle ehkä hieman tuntemattomampia. Mukana oleville lajeille SM-viikko tarjoaa suurkilpailun tunnelmaa ja kovan tason sporttia ja yhteisöllisyyttä. SM-viikko on iloa, ystäviä ja yhdessä tekemistä muiden lajien ja sidosryhmien kanssa. Tapahtuman tavoitteena saada lajeille uutta yleisöä, uusia harrastajia ja medianäkyvyyttä.

SM-viikkojen kotisivut: https://sm-viikko.fi/jyvaskyla/