Kilpailuluvat ja muut luvat

Moottoriliiton kilpailulupa haetaan Motti-palvelun kautta Urheilusäännöstön mukaisesti vähintään 60 vuorokautta ennen kilpailua. Kilpailulupahakemuksen voi toimittaa myös tämän määräajan jälkeen, mutta tällöin voidaan periä kilpailulupamaksun lisäksi voimassa olevan hinnaston mukainen myöhästymismaksu.

Kilpailun lisämääräystiedot tulee syöttää Motissa niille tarkoitettuihin kenttiin. Erillistä lisämääräysliitettä esimerkiksi Word- tai PDF-muodossa ei enää ole välttämätöntä toimittaa kilpailulupahakemuksen yhteydessä, sillä tarvittavat tiedot saa lisättyä Motin kilpailutapahtuman yhteyteen.

Kilpailulupahakemuksen voi täyttää kilpailun järjestävän kerhon kerhokäyttäjä tai henkilö, jolle kilpailun järjestäjä on myöntänyt tapahtumakäyttäjän oikeudet. Tapahtumakäyttäjä pääsee hallinnoimaan kyseisen kilpailutapahtuman tietoja sekä ilmoittautumisia, mutta ei pääse esimerkiksi jäsenrekisteritietoihin. Mikäli tarvittavia käyttöoikeuksia ei ole, olettehan yhteydessä Moottoriliiton toimistolle (office@moottoriliitto.fi tai 0207 789 960).

Kun olette lähettäneet kilpailulupahakemuksen käsittelyyn, seuraattehan Mottia mahdollisten lisätietojen ja täydennyspyyntöjen varalta. Kilpailulupahakemuksen käsittely pyritään hoitamaan pääasiallisesti Motin kautta.

Kilpailulupa tallennetaan sen myöntämisen jälkeen Sisäiset liitteet -osioon Mottiin. Kilpailulupa-asiakirja toimii myös todistuksena voimassa olevasta vastuuvakuutuksesta.

Muistathan myös varmistaa, että kilpailulla on Moottoriliiton kilpailuluvan lisäksi myös tarvittavat viranomaisluvat (esim. meluilmoitus, maastonkäyttölupa, poliisin yleisötapahtumalupa). Lisätietoa tarvittavista lupadokumenteista löydät klikkaamalla tästä.

Lisätietoja kilpailulupaan liittyen saa Moottoriliiton kerhotoiminnan kehittäjältä, Miska Jokiselta, alla olevien yhteystietojen kautta. Tämän sivun ohjeistus on päivitetty 10.7.2024.