MK -Drag Racing

Moottorikelkka Drag Racing on kiihdytyskilpailu, joka ajetaan pääsääntöisesti lumeen tampatulla radalla. Radan pituus on talvella 201,17 metriä ja kesällä esim. nurmi-/sänkikilpailuissa 152,4 metriä. Lähtöalustana ovat moottorikelkan telamatoista tehdyt viisitoista (15) metriä pitkät lähtöalustat.

Drag Racing kilpailuissa käytettävä ajanottolaitteisto on elektroninen ja tarkkuus on 1/1000 sekuntia. Lähtölaitteena on ns. joulukuusi-valolaitteisto. Ajosta tallennetaan lisäksi reaktioaika lähdöstä, 60 jalan aika sekä loppunopeus.Moottorikelkka Drag Racing on kiihdytyskilpailu, joka ajetaan pääsääntöisesti lumeen tampatulla radalla. Radan pituus on talvella 201,17 metriä ja kesällä esim. nurmi-/sänkikilpailuissa 152,4 metriä. Lähtöalustana ovat moottorikelkan telamatoista tehdyt viisitoista (15) metriä pitkät lähtöalustat.

Drag Racing kilpailuissa käytettävä ajanottolaitteisto on elektroninen ja tarkkuus on 1/1000 sekuntia. Lähtölaitteena on ns. joulukuusi-valolaitteisto. Ajosta tallennetaan lisäksi reaktioaika lähdöstä, 60 jalan aika sekä loppunopeus.