Mikä kilpailijalisenssi minulle?

Kilpailijalisenssivaihtoehdot 2023

Kaikki lajit -lisenssi

Kaikki lajit -lisenssi oikeuttaa kilpailemaan Suomessa ja muissa maissa kaiken tasoisissa moottoripyörä- ja moottorikelkkakilpailuissa kaikissa lajeissa (ei MM- ja EM-kilpailuissa). Hinta on 485 €, omavastuu 100 €.

Kaikki lajit -lisenssin piiriin kuuluvat mm. seuraavat lajit: Circuit Racing, Motocross, Supermoto, ATV, Ratalajit (=Speedway, Maarata, Ruohorata, Jääspeedway), Jäärata sekä myös kaikki Rajoitetun lisenssin lajit.

Rajoitettu-lisenssi

Rajoitettu-lisenssi oikeuttaa kilpailemaan Suomessa ja muissa maissa moottoripyörä- ja moottorikelkkakilpailuissa tarkoitetuissa reittikilpailussa (ei MM- ja EM –kilpailuissa). Hinta on 250 €, omavastuu 100 €.

Rajoitetun lisenssin piiriin kuuluvat lajit: Drag Racing, Trial, Enduro / Cross Country, Minimoto/Seniorit / CBR-Cup, Stunt, Mopoendurance, Classic, Snowcross, MK-Enduro, MK-Sprint, MK-Drag Racing, ATV-Offroad, Watercross/Vesicross

Naisten lisenssi

Naisten lisenssi oikeuttaa kilpailemaan Suomessa ja muissa maissa kaiken tasoisissa moottoripyörä- ja moottorikelkkakilpailuissa kaikissa lajeissa (ei MM- ja EM-kilpailuissa). Hinta on 250 €, omavastuu 100€.

Naisten lisenssin piiriin kuuluvat mm. seuraavat lajit: Road Racing, Motocross, Supermoto, ATV, Ratalajit (=Speedway, Maarata, Ruohorata, Jääspeedway), Jäärata sekä yös kaikki Rajoitetun lisenssin lajit.

Nuorisolajit-lisenssi

Nuorisolajit-lisenssi oikeuttaa kilpailemaan Suomessa ja muissa maissa alle 16-vuotiaille (kts. urh. säännöstön kohta 011.2 "Ajajien ikä") tarkoitetuissa kilpailuissa kaikissa moottoripyörä- ja moottorikelkka-urheilun lajeissa (ei MM- ja EM –kilpailuissa). Hinta on 177 €, omavastuu 100 € (yli 12-16-vuotiaille) ja 0 € alle 12-vuotiaille.

Harrastelisenssi

Harrastelisenssi ei oikeuta muihin kilpailuihin, kuin oman kerhon/seuran sisäiseen toimintaan Suomessa. Hinta on 106 €, omavastuu 100 €.