Mikä kilpailijalisenssi minulle?

Kilpailijalisenssivaihtoehdot 2024

Kaikki lajit -lisenssi

Kaikki lajit -lisenssi oikeuttaa kilpailemaan Suomessa ja muissa maissa kaiken tasoisissa moottoripyörä- ja moottorikelkkakilpailuissa kaikissa lajeissa (ei MM- ja EM-kilpailuissa). Hinta on 536 €, omavastuu 200 €.

Rajoitettu-lisenssi

Rajoitettu-lisenssi oikeuttaa kilpailemaan Suomessa ja muissa maissa moottoripyörä- ja moottorikelkkakilpailuissa tarkoitetuissa reittikilpailussa (ei MM- ja EM –kilpailuissa). Hinta on 302 €, omavastuu 200 €.

Rajoitetun lisenssin piiriin kuuluvat lajit: Enduro, Cross Country, Trial, Drag Racing, huippunopeusajo, Classic, Mopoendurance, Stunt, Moottorikelkkalajit

Naisten lisenssi

Naisten lisenssi oikeuttaa kilpailemaan Suomessa ja muissa maissa kaiken tasoisissa moottoripyörä- ja moottorikelkkakilpailuissa kaikissa lajeissa (ei MM- ja EM-kilpailuissa) vain naisille tarkoitetuissa luokissa. Hinta on 302 €, omavastuu 200€.

Nuorisolajit-lisenssi

Nuorisolajit-lisenssi oikeuttaa kilpailemaan Suomessa ja muissa maissa alle 16-vuotiaille (kts. Urheilusäännöstön kohta 011.2 "Ajajien ikä") tarkoitetuissa kilpailuissa kaikissa moottoripyörä- ja moottorikelkka-urheilun lajeissa (ei MM- ja EM –kilpailuissa). Hinta on 200 €, omavastuu 100 € (yli 12-16-vuotiaille) ja 0 € alle 12-vuotiaille.

Harrastelisenssi

Harrastelisenssi ei oikeuta muihin kilpailuihin, kuin oman kerhon/seuran sisäiseen toimintaan Suomessa. Hinta on 113 €, omavastuu 200 €.