SML:n 100-vuotisjuhlagaala 2022

 


Kuva: Tomi Tähti

SML:n 100-v gaalan kuvagalleria

Suomen Moottoriliitto ry juhlii 100-vuotista taivaltaan vuonna 2022 ja juhlavuosi huipentuu Juhlagaalaan Lahden Sibeliustalolla lauantaina 12.11.2022

Toivomme kaikkien jäsenien lähtevän mukaan viettämään rentoa ja iloista moottoriurheiluiltaa yhdessä ja juhlimaan satavuotista menestystä!
Pitkä historia saavutuksineen ei olisi mahdollista ilman kerhoja, toimitsijoita, harrastajia, kilpailijoita ja faneja, joten tämä ilta on omistettu teille kaikille!

Illan juontaa Jaakko Saariluoma. Luvassa on siis loistavaa musiikkia, stand-up showta ja illan kruunaa upea tähtiartisti Lauri Tähkä.

Illallisgaalaan Sibeliustalolla voit ostaa illallislipun hintaan 100 euroa / hlö ja alle 18-vuotiaille 80 eur/ hlö.
Lippu sisältää illallisen, ruokajuomat (alkoholilliset/alkoholittomat), narikan sekä gaalaohjelman.

Nyt on aika kaivaa kulmahousut naftaliinista ja kiillottaa tanssikengät! Kun kyseessä on juhlavuosi, niin juhlimme tänä vuonna asianmukaisesti koko päivän.

Pöytävaraukset illan gaalatilaisuuteen
Tämän vuoden gaalassa illallispöytiä ei ole plaseerattu, vaan niihin voi mennä istumaan vapaassa järjestyksessä, ellei pöydässä ole muuta ilmoitettu. Sibeliustalolla on henkilöitä ohjaamassa vieraita pöytiin ja pyrimme saamaan kaikki halukkaat samaan pöytään.

Pöytävarauksia on mahdollista tehdä minimissään 8 hengen ryhmille ja varauksista voi sopia SML:n toimiston kanssa osoittessa maria.valimaki@moottoriliitto.fi 

Palkintojenjaot ennen illan gaalaa:
Aloitamme juhlapäivän klo 13.00 Suomen Moottoripyörämuseon tiloissa, jolloin palkitsemme Suomen Cupin voittajat ja samalla sinulla on mahdollisuus tutustua museon upeaan kalustoon.

Jatkamme iltapäivää Lahden Sibeliustalolla SM-mitalistien palkitsemisella, jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä juhlimaan Suomen Moottoriliiton 100-vuotistaivalta gaalaillallisen merkeissä. 

Palkitsemistilaisuudet ennen illan gaalaa museolla sekä Sibeliustalolla ovat maksuttomia.

Pukukoodi
Palkintojenjakotilaisuudet: juhlava.
Illallisgaala- tilaisuus: iltapuku / juhlava

Peruutusehdot
Osallistujan estyessä osallistumaan tapahtumaan, illallislipun hintaa ei palauteta. Lipun käyttöoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle muokkaamalla ilmoittautumistietoja. Mikäli tapahtuma perutaan tai siirretään, osallistujalla on oikeus maksun palauttamiseen täysimääräisenä. Järjestäjä varaa oikeuden tapahtuman peruuttamiseen tai siirtämiseen. Tapahtuman järjestäjän sekä tapahtumaan osallistuvien tulee noudattaa viranomaisohjeistuksia ja suosituksia.

Varaa paikkasi juhlallisuuksiin ja osta illallislippusi ajoissa, tästä et halua jäädä paitsi! 

12.11.22 aikataulu

13.00 - 15.00   Suomen Cup - palkintojenjakotilaisuus Suomen Moottoripyörämuseolla
16.00 - 18.30   SM-palkintojenjakotilaisuus Lahden Sibeliustalolla
19.30 - 01.00   Suomen Moottoriliitto 100v. illallisgaala Lahden Sibeliustalolla

Ilmoittaudu tästä alta kaikkiin 12.11.  järjestettäviin palkintojenjakotilaisuuksiin sekä illan gaalaan 1.11.2022 mennessä.

Kyllä kiitos, olen mukana!