Kuusamon MK-Enduroleiri 11.-12.1.2019


Kuusamossa järjestetään kolmatta kertaa MK-Enduroon keskittyvä leiri, joka alkaa perjaintai iltana 11.1.2019 ja kestää lauantai-iltaan 12.1.2019 saakka. Sen jälkeen sunnuntaina on leiriläisillä ja muilla mahdollisuus startata n. 36 km mittaiseen yhden erikoiskokeen MK-mini enduro kilpailuun. Kilpailuun ilmoittautuminen aukaistaan myöhemmin ja erikseen ilmoitetussa osoitteessa. Leiri on tarkoitettu ensi sijaisesti junioreille ja naisille sekä uusille kilpakuljettajille. Mukaan ovat kyllä myös tervetulleita jo lajia pidempäänkin harrastaneet. 

Leirillä ajorasteilla kouluttajina nähdään koko kelkkakansalle tunnettuja entisiä ja nykyisiä kovanluokan kilpakuljettajia. Mukana ovat: Arto Pätsi, Henri Marttinen, Tero Lokka sekä Mikko Laine. Teoria kouluttajina nähdään Kati Pätsin, Tero Lokan ja Veera Virtasen lisäksi myös uusia kasvoja esim. kuntovalmennukseen liittyen.  Tavoitteena olisi myös tänä vuonna pitää lauantaina ajorastikoulutuksen jälkeen teoria jakson alussa veryttely/venyttely osio, josta jokainen leirille osallistuva saisi myös ohjeistuksen kotiin tukemaan kelkkaurheilu harrastustaan.  

Leirin ilmoittautumismaksu on 50 €, joka sisältää myös lisenssin leirille ja mini enduro kilpailuun sekä leirillä jaettavan materiaalin. 

Leirille otetaan mukaan ensimmäiset 70 ilmoittautujaa ja 10 varapaikalle. Ilmoittautuneiden listaa päivitetään tälle sivulle sekä kelkkalehden keskustelupalstalle. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.1.2019

10-17 vuotiaiden määrää ei ole rajoitettu, vaikka leiri olisi jo muuten täynnä alle 17 vuotiaiden ilmoittautumisen otetaan silti vastaan.

Mikäli olet ilmoittautunut leirille, mutta et pääsekään osallistumaan. Ilmoita asiasta viipymättä leirin
järjestäjälle, jotta voimme ottaa tilallesi toisen osallistujan. Leiri on ollut joka vuosi täynnä ja toivomme,
että mahdollisimman moni pääsisi mukaan.

ANNA PALAUTETTA VUODEN 2019 LEIRISTÄ!