FIM SNX Snowcross MM-sarjan osakilpailukoosteet nyt MTV Katsomossa

22.5.2024

Moottorikelkoilla kisattava snowcrossin MM-sarjan käsitti kaudella 2024 kolme osakilpailua. FIM SNX Snowcross MM-sarjassa ajettiin kaudella 2024 kolme osakilpailua. Ensimmäinen osakilpailu ajettiin Turkin Kayserissa ennen Joensuussa huhtikuussa ajettua osakilpailua. MM-sarjan viimeinen kilpailu ja finaali ajettiin Norjan Kirkkoniemessä 19.-20.4.2024!

Lähde: Infront Moto Racing

MTV Katsomosta löydät koosteet kauden kaikista kolmesta kilpailusta, joista yksi kilpailtiin Suomessa viime huhtikuussa! Hienoa on-board -kamera materiaalia oli kuvaamassa viime vuoden maailmanmestari Aki Pihlaja ja naisten SM-sarjaa dominoiva Saga Forsell! Haastatteluja, kisakoosteet, palkintojen jaot ja muuta mielenkiintoista!

Nyt on tarjolla erityisherkkua snowcross-faneille! Hyppää mukaan kisahuumaan ja katso MM-sarjan kaikki käänteet Turkista, Suomesta ja Norjasta!

LINKKI MTV KATSOMOON

MM-sarjan promoottori InFront Moto Racing ilmoitti eilen, että sarja menee maailmanlaajuiseen levitykseen ja Snowcrossin MM-sarjan koosteet kaudelta 2024 on nähtävissä ympäri maailman MXGP-TV.com ja paikallisten TV-kanavien toimesta! Hienoa näkyvyyttä lajille, sekä meidän kotimaisille kuljettajillemme!

FIM SNX Snowcross MM-sarjan kotisivut löydät täältä: https://worldsnowcross.com/