Moottoriliiton ja Pohjolan yhteinen webinaari koskien liikennevakuutusuudistusta tänään keskiviikkona 29.5.2024

29.5.2024

Moottoriliitto järjestää webinaarin kumppaninsa Pohjola Vakuutuksen kanssa liittyen 1.6.2024 voimaan astuvan liikennevakuutuslain mahdollisista vaikutuksista kilpailemiseen ja harrastamiseen. Pohjolan edustus kertoo kuulijoille viimeisimmät uutiset vakuuttamiseen ja uusiin tuotteisiin liittyen, joita pitkäaikaisella kumppanillamme on tarjota muuttuvassa tilanteessa.

Tilaisuus on kaikille avoin ja tapahtuu teamsin välityksellä tänään 29.5.2024 klo. 16.00–17.00

Webinaari aloitetaan Moottoriliiton liikennevakuutustyöryhmän näkemyksillä ja arvioilla lainmuutoksesta ja mahdollisista vaikutuksesta kilpailijoiden ja harrastajien näkökulmasta.

Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakkaiden henkilövakuutustuotteista vastaava Kalle Tikkanen tulee esittelemään moottoriurheiluun liittyviä vakuutuksia ja niihin saatavia lisäturvia. Mahtava tilaisuus kuulla kuinka kilpailija tai harrastaja voi hankkia itselleen lisäturvaa muuttuvan lain astuessa voimaan.

Pohjola vakuutukselta webinaarissa mukana myös ajoneuvovakuuttamisen asiantuntija Marjut Venäläinen ja juristi Vesa Apukka.

Tule linjoille kuulemaan arviot ja viimeisimmät uutiset juuri ennen lain voimaan astumista. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus antaa palautetta ja voitte jättää halutessanne yhteystietonne, jos haluatte kuulla tarkemmin Pohjolan tarjoamista lisävakuuttamismahdollisuuksista samalla lomakkeella.

Linkki kysymys- ja palautelomakkeelle

Linkki webinaariimme: Liity webinaariin

Tervetuloa tänään keskiviikkona 29.6.2024 kuulemaan ajankohtaiset uutiset aiheeseen liittyen.

Nähdään linjoilla!