MotoGP-kisakoosteet nyt Moottoriurheilu.tv-palvelussa – Lisää moottoriurheiluohjelmia tulossa

8.9.2016

Helmikuussa avattu Moottoriurheilu.tv alkaa tästä päivästä lähtien näyttää moottoriurheiluohjelmia nettisivujensa kautta ilmaiseksi.

Suomen moottoriurheilun kattojärjestöjen Suomen Moottoriliitto ry:n ja AKK-Motorsport ry:n omistama Moottoriurheilu.tv-nettiportaali laajentaa toimintaansa ja alkaa näyttää jatkossa SM-sarjan kisoja sekä myös sellaisia moottoriurheiluohjelmia, jotka ovat tähän saakka olleet katsottavissa vain maksullisilla kanavilla. TV-osion ensimmäisessä aallossa suomalaiset pääsevät nauttimaan MotoGP-sarjan koostelähetyksistä, jotka ovat katsottavissa sivuilla kilpailun jälkeisenä keskiviikkoaamuna aina kahden viikon ajan.

Tällä viikolla Moottoriurheilu.tv-sivuilla on katsottavissa myös muun muassa motocrossin ja kartingin SM-sarjojen kauden 2016 kisakoosteet sekä Superbiken EM-sarjan kisalähetyksiä.

– Moottoriurheilu.tv-sivun tarkoitus on koko ajan ollut tuoda lisänäkyvyyttä suomalaiselle moottoriurheilulle. Tänä päivänä videot ja livelähetykset ovat tärkeä osa näkyvyyttä ja sen takia myös me haluamme kulkea aallon harjalla ja tarjota ihmisille monipuolisen tavan seurata kilpailuja, kertoo AKK-Motorsport ry:n puheenjohtaja Juhani Pakari.

Liitot haluavat muistuttaa, että TV-sivun tarjontaa kehitetään jatkuvasti ja lajien kirjo tulee jatkossa monipuolistumaan.

– On sääli, että monet meidän suosituimmista lajeista ovat viime vuodet olleet näkyvissä vain maksullisilla kanavilla. Toivomme, että tämä ensimmäinen askel kohti ilmaisia koostelähetyksiä MotoGP-sarjan osalta alkaa pikkuhiljaa kehittää moottoriurheilutarjonnan saatavuutta isommassakin mittakaavassa. Yksi asia kerrallaan mennään eteenpäin, mutta nyt ainakin ensimmäinen askel on otettu, lisää Suomen Moottoriliiton puheenjohtaja Tapio Nevala.

Moottoriurheilu.tv-sivujen kautta pääsee seuraamaan kaudella 2017 myös livelähetyksiä tietyistä SM-sarjoista.

www.moottoriurheilu.tv/tv/

Teksti: Moottoriurheilu.tv