SML:n kevään lajipäivä järjestettiin Hämeenlinnassa 5.3.2016

9.3.2016

SML:n kevään lajipäivä järjestettiin 5.3.2016 hotelli Aulangon tiloissa Hämeenlinnassa ja mukana oli hallituksen ja toimiston henkilökunnan lisäksi yli 50 harrastajaa, kilpailunjärjestäjää ja lajiryhmien jäsentä. Lajeista mukana olivat motocross, trial, cross country ja enduro.

Päivä käynnistyi Suomen Moottoriliiton hallituksen puheenjohtajan Tapio Nevalan puheenvuorolla. Yhteisen osuuden tärkeitä aiheita olivat liikennevakuutukseen liittyvät asiat sekä SMOTOn Motukka –kriisipalvelu, jota esittelemään oli tullut Jukka Koivujuuri.

Tilaisuuden yhteisen osion jälkeen lajit jakaantuivat omiin kokoustiloihinsa ja käsittelivät lajien sisäisiä ajankohtaisia asioita.
Lajipäivien pääprioriteettina on koota eri lajien ja liiton organisaation toimijat yhteen sekä käydä avointa keskustelua niin omien lajiryhmien sisällä kuin myös yleisellä tasolla. Kevään lajipäivän painopisteenä ovat perinteisesti kuluvan vuoden kilpailut ja tulevaisuuden suunnitelmat.  

Suomen Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist piti tilaisuutta onnistuneena ja oli tyytyväinen lajipäivän antiin. Hyvä päivä kaikin puolin, totesi Ljungqvist
Lajipäivän materiaali julkaistaan SML:n verkkosivuilla  ja syksyn lajipäivä järjestetään 29.10.2016.