SML selvittää verkkokyselyllä lajiensa mahdollisia epäasiallisen käytöksen ja kiusaamisen tilanteita

20.3.2023

Viime aikoina on uutisoitu urheilutoiminnassa ilmi tulleista kiusaamistilanteista sekä muusta epäasiallisesta käytöksestä urheilutoiminnassa. Suomen Moottoriliitto haluaa selvittää verkkokyselyn avulla lajeissaan tapahtuvia mahdollisia epäasiallisen käytöksen ja kiusaamisen tilanteita, jotta voimme tarvittaessa myös selvittää ja puuttua kiusaamistilanteisiin tai epäasialliseen käytökseen. 

Verkkokysely on avoinna torstaihin 20.4.2023 kello 20:00 saakka. Kyselyyn voivat vastata niin urheilijat, huoltajat ja vanhemmat sekä toimitsijatehtävissä toimivat henkilöt. Vastauksen voi lähettää joko yhteystietojen kanssa tai nimettömästi. Kaikki kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja mahdollisesti esille tulleet tapaukset käsitellään asianosaisten kanssa asianmukaisella tavalla.

Lisätietoa aiheesta sekä kyselystä saa tarvittaessa SML:n toimistolta kerhotoiminnan kehittäjältä, Miska Jokiselta, sähköpostitse tai puhelimitse. SML:n verkkosivuille on koottu myös tietoa toimintamme eettisistä periaatteista, jotka sisältävät toimintamallin mm. kiusaamistilanteisiin puuttumisesta.