Suomen suurimmat offroad -moottoripyörien messut ovat myös ilmaiset

7.11.2023

Tampere Offroad Expo -messut kokoavat ensi perjantaina ja lauantaina yhteen moottoripyöräihmiset Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Ja mikä parasta, messut ovat kävijöille ilmaiset, kuten myös pysäköinti.

Teksti ja kuva: Tampere Supercross & Offroad Expo -tiedotus

Tampere Supercrossin kanssa samaan aikaan järjestettävä Offroad Expo kokoaa tänäkin vuonna todella mittavan joukon näytteilleasettajia samaan halliin ja messuvieraille on luvassa hienoa nähtävää. Moottoripyörien puolelta mukana ovat lähes kaikki offroad-merkit. Kawasaki, Beta, KTM, Fantic, Honda, Sherco, Yamaha, Husqvarna, GASGAS ja TM ovat kaikki mukana omilla osastoillaan. Esillä on runsaasti uutuusmalleja ja luvassa on myös kovia pyörätarjouksia, joten kannattaa laittaa ostohousut jalkaan.

Varuste- ja varaosapuolelta mukana on myös todella kattava joukko näytteilleasettajia. Kypärät, ajosaappaat, ajovaatteet, polvituet ja muut suojat, varaosat, renkaat, vanteet ja moni muu osa-alue ovat edustettuina messuilla. Paikalla on moottorikerhojen edustusta, lajiesittelyjä ja paikalta voit varata vaikkapa endurosafarin. Lisäksi paikalla on myös vakuutusyhtiön edustaja, joten nyt on mahdollisuus päästä keskustelemaan jopa moottoripyörien vakuutuksista. Ja jos hauskuuden nälkä iskee, niin hupiakin osastoilta löytyy.

Tänä vuonna Offroad Expossa nähdään uutuutena sähkömaastopyörät. Ne ovat yleistyneet todella paljon offroadlajien harrastajien keskuudessa ja nyt tarjontaa löytyy runsaasti myös messuilta. Esimerkiksi Trek, Husqvarna, Specialized, GASGAS, Yamaha, Rocky Mountain, Fantic, E/FAT ja Felt ovat paikalla esittelemässä tuotteitaan. Sähkömoottoripyörien puolelta messuilla ovat esillä Talarian uudet mallit, joilla ajetaan myös supercrosshallin puolella kilpaa.

Offroad Expoon ei ole sisäänpääsymaksua ja myös pysäköinti on ilmainen supercross- ja messuvieraille.

Offroad Expo avautuu perjantaina 10.11. kello 14.00 ja sulkeutuu kello 22.30. Lauantaina 11.11. ovet avautuvat klo 12.00 ja sulkeutuvat klo 21.00.

Lisätiedot: www.supercrosstampere.fi