AVIt ovat päivittäneet alueiden määräyksiä tammikuun lopussa. Eri alueiden tiedotteet löytyvät usein kysyttyä -sivulta

1.2.2021

Aluehallintovirasto on julkaissut alueiden tiedotteita tammikuun lopun aikana. Alueellisista rajoituksista ja viimeisistä tiedotteista voi lukea eritellysti AVIn omalta "usein kysyttyä"-sivulta osoitteesta  https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta  Teidotteet löytyvät kohdan "Mitkä ovat voimassa olevat tai voimaan tulevat kokoontumisrajoitukset"

SML käynnistää kootusti kyselyn kilpailujärjestäjien ja jäsenyhdistysten kaikkein kriittisimmistä haasteista toiminnan järjestämisessä. Kyselyn tavoitteena on kerätä tietoa epäselvistä asioista ja käynnistää työ ohjeistusten laatimiseksi talvikuukausien ja kevään toimintaan ja sen järjestämiseen liittyen. Antakaa oma näkemyksenne asiaan, jotta saamme kerättyä mahdollisimman kattavasti tietoa kerhojen toiminnan haasteista ja tiedon tarpeesta.

Myös Olympiakomitea on päivittänyt oman ohjeistuksen 27.1.2021 ja se löytyy OK:n sivuilta oheisen linkin kautta.

https://www.olympiakomitea.fi/2021/01/21/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Ohjeistuksessa todetaan, että kansainvälisiä arvokilpailuja sekä lajiliittojen virallisia kalenteriin merkittyjä kansallisia kilpailuja voidaan järjestää ilman yleisöä. Alueella on tärkeää käydä järjestelyjä läpi lupaviranomaisten ja paikallisen tartuntatautiyksikön kanssa koronan leviämisen ehkäisemiseksi toteutettavista toimenpiteistä. Paikalliset viranomaiset ja tartuntatautiyksikkö voivat päättää alueen tapahtumista oman linjauksen mukaisesti, jotka voivat poiketa suosituksista.

SML ry