Mielen hyvinvointitaidot urheiluvalmennuksessa

11.5.2022

Nuori mieli urheilussa -toimintatavat on suunniteltu kaikkien lajien valmentajien käyttöön. Toimintatapoja käyttäen valmentaja voi edistää nuorten mielen hyvinvointia urheiluympäristöissä. Tutustu toimintatapoihin ja ota ne käyttöön!

 

Verkkokurssien julkistuswebinaari 16.5.2022

 

Nuori mieli urheilussa -verkkokurssien julkistuswebinaari pidetään 16.5.2022 klo 15–16.

Ilmoittaudu julkistuswebinaariin: (linkki avautuu uuteen ikkunaan) ilmoittautumislomake

16.5. julkaistaan kaksi Nuori mieli urheilussa -verkkokurssia. Verkkokurssit ovat ilmaisia. Kurssit voi suorittaa omaan tahtiin, eikä suorittajan tarvitse kirjautua mihinkään palveluun.

Linkit verkkokursseille julkaistaan mieli.fi -sivuilla. Verkkokurssit ovat:

  • Verkkokurssi kaikille valmentajille on noin 30 minuutin mittainen. Verkkokurssi opastaa arvioimaan omia valmennustapoja Hyvän harjoituksen tunnusmerkkien pohjalta.
  • Syventävä verkkokurssi, joka on noin 3 tunnin mittainen kaikille valmentajille ja erityisesti kokeneemmille valmentajille, valmennuspäälliköille, ammattivalmentajille, valmentajien kouluttajille ja vastaavissa tehtävissä toimiville henkilöille. Kurssi opastaa ottamaan käyttöön Nuori mieli urheilussa -toimintatapoja, joita pitkäjänteisesti toteuttamalla valmentaja voi edistää nuorten urheilijoiden mielen hyvinvointia.

Verkkokurssit sisältävät käytännönläheisiä ladattavia materiaaleja valmentajille käytettäväksi valmennusarjessa. Materiaalit ovat:

  • Hyvän harjoituksen tunnusmerkit
  • Valmentajan tarkistuslista
  • Valmentajan keskustelunavaukset
  • Nuorten pohdintatehtävät
  • Vanhemmat nuoren urheilijan hyvinvoinnin vahvistajina.

 

Lisätietoja:

https://mieli.fi/materiaalit-ja-koulutukset/tietoa-mielenterveyden-vahvistamisesta/lapset-ja-nuoret/mielen-hyvinvointitaidot-urheiluvalmennuksessa/