MXGP Finland 2020 / helmikuun kuulumisia

6.2.2020

Valmistelut tapahtuman osalta ovat edenneet hyvin.

Valmistelutyöryhmä on kokoontunut 18.12. ja 30.1. Kokouksissa on käsitelty mm. kastelujärjestelmän suunnittelua, puomin hankintaa, lippujen tarvetta, katsastuksen kalustoa sekä muita organizers manualista tulevia vaatimuksia. Seuraava kokous ryhmällä on 27.2.

Radan rakentajat kokoontuivat rata-alueella 11.1. Vierailulla käytiin läpi mm. konetarpeet, rakentamiseen tarvittava aika, rata-aineksen käsittely. Tiimin ammattilaisilta saatiin hyvää palautetta huomioitavista asioista. Radan rakennusryhmään kuuluvat: Jari Kumaja ratamestarina, Marko Korpela, Petri Hietamies, Miska Kumaja ja Rasmus Kumaja.

MXGP oli myös vahvasti esillä MP-messuilla KymiRingin osastolla. Paikalla oli myös MXGP-camper, joka tulee kiertämään motocross-kisoja Suomessa sekä muita tapahtumia. Valmistelutiimi oli koko messujen ajan vahvasti mukana tapahtumaa esittelemässä.

Työ rata-alueella etenee, helmikuussa täytöt tehdään lopullekin radan pohjalle painumaan kevään aikana.

Kiitokset niille, jotka ovat jo ilmoittautuneet MXGP-kilpailuun talkoolaiseksi. Lisää vapaaehtoisia talkoolaisia tarvitaan edelleen, sekä kilpailun puolelle että tapahtuman puolelle.

Kilpailun toimitsijaksi voi ilmoittaa halukkuutensa:

https://www.moottoriliitto.fi/lajit/motocross/mxgp-vapaaehtoisten-ilmoittautuminen/

Tapahtuman toimitsijaksi voi ilmoittaa halukkuutensa:

https://mxgpfinland.fi/vapaaehtoiset

Järjestämme keväällä 26.4. Vantaalla koulutustilaisuuden tapahtuman henkilöstölle. Tilaisuudesta informoimme tarkemmin lähempänä.

Tapahtuman lipunmyynti on avattu ja MP-messuilla markkinointi avattiin lipputarjouksin. Viikonlopun earlybird tarjous on yhä voimassa, jos sidosryhmissänne on vielä lipun kyselijöitä.

Voitte myös seurata tapahtumaa sen kanavista: https://mxgpfinland.fi ja sosiaalisessa mediassa @mxgpfinland.

 

Leppoisaa kevättä toivottaen,

MXGP - järjestelytoimikunta