MXGP Hyvinkää - tietoa kilpailuun aikoville kuljettajille

7.7.2022

Ilmoittautuminen Hyvinkään EMX125, EMX250, EMXOpen, MXGP ja MX2 -luokkiin

EM-luokkiin ilmoittautuminen päättyy 13.07.2022

MM-luokkiin ilmoittautuminen päättyy 27.07.2022

 

Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen. Uusien kuljettajien tulee rekisteröityä osoitteessa https://results.mxgp.com/riderloginrequests.aspx Rekisteröitymisen jälkeen kuljettaja saa vahvistuksen sähköpostilla 48 tunnin kuluessa.

Rekisteröintivahvistuksen saatuaan ja ne kuljettajat, jotka ovat jo aiemmin rekisteröityneet, voivat ilmoittautua osoitteessa https://results.mxgp.com/entry/entryform1.aspx Mikäli on unohtanut rekisteröinnin yhteydessä saamansa salasanan, voi uuden hankkia osoitteessa https://results.mxgp.com/passwordrequest.aspx

Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen sportoffice@mxgp.com

Ilmoittautumismaksu on MM-luokkiin 1000€ ja EM-luokkiin 300€. Maksuohjeet saa ilmoittautumisen yhteydessä.

 

EM- ja MM-lisenssi hankitaan Moottoriliitosta 1.-5.8 välisenä aikana. Kuljettajien tulee lähettää sähköposti osoitteeseen maria.valimaki@moottoriliitto.fi ja ilmoittaa mihin luokkaan on ilmoittautunut ja haluaako kerta- vai vuosilisenssin.

Vuosilisenssi MM-luokkiin maksaa 938€ ja kertalisenssi 396€

Vuosilisenssi EM-luokkiin maksaa 317€ ja kertalisenssi 199€

FIM:n ja FIM Europen lisenssiä anottaessa SML:n täytyy vahvistaa, että urheilijat ovat käyneet antidopingkoulutuksen. Koulutuksena toimii SUEK:n Puhtaasti Paras -verkkokoulutus, joka kansainvälisiin kilpailuihin osallistuvien urheilijoiden tulee suorittaa hyväksytysti.

Koulutus tulee olla suoritettuna ennen lisenssin tilaamista, ja hyväksytystä koulutuksesta saatu diplomi tulee lähettää lisenssiä haettaessa maria.valimaki@moottoriliitto.fi.  Koulutuksen voi suorittaa osoitteessa https://suek.fi/koulutus-2/koulutusmateriaalit/puhtaasti-paras-verkkokoulutus/

 

Kilpailuun osallistuville kuljettajille moottoriliitto järjestää harjoituspäiviä, joista tiedotetaan erikseen myöhemmin.