Motti -jäsenpalveluhanke etenee myötätuulessa

31.3.2016

Motti- jäsenpalvelun testaustoiminta on nyt toteutettu ensimmäisen vaiheen osalta ja pilottikerhojen tiedot on siirretty Motti-jäsenpalveluun. Huhtikuun alusta järjestelmään siirretään niiden jäsenkerhojen tiedot, jotka on toimitettu SML:lle.

Jäsenkerhot voivat nyt toimittaa jäsentietonsa SML:lle tietojen siirtämiseksi Motti- jäsenpalveluun. Olemme yhteydessä kerhoihin, sitä mukaan, kun tiedot on siirretty.  Kukin jäsenkerho näkee järjestelmässä vain oman kerhonsa tiedot.

Motti- jäsenpalvelu sisältää ensimmäisessä vaiheessa jäsenrekisterin ja myöhemmin kesän aikana käyttöön otetaan kattava kilpailuhallintajärjestelmän.

Sporttirekisterissä olevat lisenssitiedot siirtyvät uuteen järjestelmään ja vuoden 2017 lisenssimyynti toteutetaan Motti –jäsenpalvelun kautta.

Toivotamme kaikki jäsenkerhot tervetulleiksi uuteen  Motti-jäsenpalveluun. Jäsenrekisterin käyttö on Moottoriliiton jäsenkerhojen jäsenetu.
Lisätietoja rekisterin käyttöön liittyen antaa Ari Raivonen osoitteessa ari.raivonen@moottoriliitto.fi tai soittamalla puhelimitse numerosta  0207 789 963

Ennen liittokokousta 23.4.2016 kello 15.00 – 18.00 välisenä aikana esittelemme Motti-jäsenpalvelua jäsenkerhoille ja 24.4.2016 kello 10.00 – 12.00 on mahdollisuus tutustua uuteen Motti-jäsenpalveluun.